Επίδομα παιδιού: Εγκρίθηκε το κονδύλι – Πότε θα καταβληθεί
Εγκρίθηκε το ποσό καταβολής για την 4η δόση επιδόματος παιδιού.
Εγκρίθηκε το ποσό καταβολής για την 4η δόση επιδόματος παιδιού.
Ειδικότερα, το κονδύλι του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού Α21 και την δ’ δόση εγκρίθηκε ποσό ύψους 208 εκατ. ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Δ΄ διμήνου 2019 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.
Αναλυτικότερα, η καταβολή της τέταρτης δόσης, θα γίνει στις 25 – 27 Σεπτεμβρίου, σε όσους δικαιούχους είχαν υποβάλει αίτηση για το 2019 μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα έχουν εκκαθαρισμένη τη φετινή φορολογική τους δήλωση (εισοδήματα 2018).
Όσον αφορά τους δικαιούχους που δεν πληρώθηκαν τη δόση του Ιουλίου, θα πάρουν αναδρομικά τα χρήματα στην επικείμενη πληρωμή, εφόσον έχουν διασταυρωθεί οι προϋποθέσεις καταβολής, όπως ορίζονται από τον σχετικό νόμο.
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων









