Γιούχαραν τον Μπόρις Τζόνσον μετά τη συνάντηση με τον Γιούνκερ
Ολοκληρώθηκε το γεύμα εργασίας που είχαν στο Λουξεμβούργο ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο Μπόρις Τζόνσον για το θέμα του Brexit, με τον Βρετανό πρωθυπουργό να ακούει γιουχαΐσματα κατά την αποχώρησή του από το εστιατόριο, όπου είχαν τις συνομιλίες τους οι δύο ηγέτες
Ολοκληρώθηκε το γεύμα εργασίας που είχαν στο Λουξεμβούργο ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο Μπόρις Τζόνσον για το θέμα του Brexit, με τον Βρετανό πρωθυπουργό να ακούει γιουχαΐσματα κατά την αποχώρησή του από το εστιατόριο, όπου είχαν τις συνομιλίες τους οι δύο ηγέτες.
«Οι διαπραγματεύσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχιστούν “με ταχύτητα” μετά το “φιλικό” γεύμα που είχε o Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ με τον Μπόρις Τζόνσον» δήλωσε η εκπρόσωπος του προέδρου της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα.
Ωστόσο, την ώρα που ο βρετανός πρωθυπουργός αποχωρούσε από το εστιατόριο ακούστηκαν γιουχαΐσματα από τον κόσμο που ήταν μαζεμένος έξω από αυτό.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.