
Οι γόβες της Κατερίνας, η Ρένα και η Εφη
Κοσμικότητες στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ
Δύο συν μία ήταν οι γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στη ΔΕΘ, στην ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα. Η μία ήταν η Ρένα Δούρου η οποία βρισκόταν στην τρίτη σειρά των καθισμάτων χθες το μεσημέρι.
Φαινόταν ολίγον τι άκεφη, αλλά την καταλαβαίνω. Στην τρίτη σειρά ήταν κι η Κατερίνα Νοτοπούλου που τράβηξε όλα τα φλας καθώς επέλεξε – μεσημεριάτικα – να φορέσει ψηλοτάκουνη κόκκινη γόβα και στενό φόρεμα με σκίσιμο στην πλάτη. Αυτή πάλι ήταν μέσα στα χαμόγελα ενώ με συγκίνησε ιδιαιτέρως η προσοχή με την οποία φαινόταν να παρακολουθεί τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που της μιλούσε ιδιαιτέρως με διδακτικό ύφος.
Αυτή που ξεχώρισε δια της απουσίας της, όμως, ήταν η Εφη Αχτσιόγλου, η οποία δεν πήγε στη συνέντευξη αν και το προηγούμενο βράδυ ήταν στην ομιλία. Το πνεύμα της, πάντως, ήταν εκεί, όπως διαπιστώσαμε, αφού τουίταρε ενθουσιασμένη την αποστροφή του Τσίπρα περί ανάπτυξης μέσω της αύξησης μισθών και κάτι αλλά μεταφυσικά.
- Χάος σε πτήση Μύκονος-Νάπολη: Νεαροί αγνόησαν οδηγίες, η απογείωση ακυρώθηκε και επενέβη η αστυνομία
- H FIFA δεν αλλάζει την ώρα διεξαγωγής του Αγγλία-Μεξικό «επειδή η πρόταση εξόργισε τις ομάδες»
- Σοκάρει έρευνα του BBC: Το Instagram παρέπεμπε χρήστες σε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες για DNA και αποτυπώματα στα υπολείμματα των εκρηκτικών μηχανισμών – Οι ποινές για τους αυτουργούς
- Χιλιάδες διαδηλώνουν στη Γερμανία κατά του ακροδεξιού κόμματος AfD
- Πρόταση στη Βουλή για να γίνει «Σερ» ο Χάρι Κέιν


