Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, όπου μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, αλλά και για τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα.

Όντας περισσότερο γνωστός από το ρόλο του Μιχαλάκη στη σειρά «Εγκλήματα», ο κ. Νικολαΐδης υποστήριξε πως «ο κόσμος έχει την τάση να σε ταυτίζει με το ρόλο που σε γνώρισε. Κάτι τέτοιο μπορεί ορισμένες φορές να βοηθάει», σύμφωνα με τον ηθοποιό, «ωστόσο κάποια στιγμή χρειάζεται να απεμπλακείς από αυτό».

Για το επάγγελμα του ηθοποιού το οποίο θεωρείται από τα πιο ασταθή και επισφαλή, ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε πως «οι ηθοποιοί ήμασταν εκπαιδευμένοι και προ κρίσης», ενώ για την κατάσταση που επικρατεί τώρα σε αυτόν τον χώρο υποστήριξε πως εξακολουθεί να είναι η ίδια ίσως και χειρότερη.

Μίλησε ακόμα για τις νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατά πόσο η ενασχόληση με αυτά επηρεάζει είτε θετικά είτε αρνητικά τη δουλειά του. Ο ίδιος δεν κάνει ιδιαίτερη χρήση των μέσων αυτών με εξαιρέσεις τις περιόδους που ετοιμάζει μία δουλειά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή με τις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της συζύγου του και τους λόγους που επέλεξε να τις δημοσιοποιήσει όταν αυτές συνέβησαν.

Εξήγησε πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει και άλλα ζευγάρια που πιθανόν να αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο διαχωρισμό μεταξύ κωμωδίας και δράματος, στις δυσκολίες κάθε κατηγορίας και στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η κάθε μία από το κοινό. «Ο κόσμος εκτιμά το καλό θέατρο και σε περιόδους κρίσης πάντα στρεφόταν σε αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για τις επόμενες παραστάσεις στις οποίες θα συμμετάσχει, οι οποίες τιτλοφορούνται «Ανάμνηση Σμύρνης» και «Ομμάτεα δακρωμένα».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο