Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας 73χρονος στη Σάμο καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, δέχθηκε επίθεση από Τούρκους επειδή άκουγε εκκλησιαστική μουσική.

Ο 73χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, καθόταν σε μια από τις πλαστικές καρέκλες έξω από το σπίτι του στην Παγώνδα Σάμου και άκουγε εκκλησιαστικούς ύμνους γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τους γείτονες.

Η κόρη του 73χρονου η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel  περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε ο πατέρας της.

«Άκουγε εκκλησιαστική μουσική. Βγαίνει κάποιος από το απέναντι σπίτι.Τον τραβούσε με το κινητό του βίντεο.Το έφερε μπροστά στου μπαμπά το πρόσωπο.Ο μπαμπάς μου τον έσπρωξε λίγο πίσω. Αυτός επί τόπου τον άρπαξε απο τον λαιμό και του βάρεσε μπουνιά στην κοιλιά», δήλωσε η Κατερίνα Στάθαινα.

Ο Τούρκος κατέγραφε τον άτυχο ηλικιωμένο, τον ειρωνευόταν και σύμφωνα με την καταγγελία του ζητούσε επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο. Ο 73χρονος αρνήθηκε. Τότε, όπως υποστηρίζει η κόρη του, άλλοι δυο άνδρες τον προσέγγισαν, τον έριξαν κάτω και όλοι μαζί άρχισαν να τον χτυπούν.

«Του χτυπούσαν τρία άτομα το κεφάλι στον τοίχο. Κατόπιν εορτής όταν φτάσαμε στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η μητέρα μου μας είπε ότι τους ενοχλούσε η μουσική», ισχυρίστηκε η κόρη του θύματος.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.