Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φυλάκιση 4 μηνών σε Παναγιώταρο - Μπαρμπαρούση για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή

Φυλάκιση 4 μηνών σε Παναγιώταρο – Μπαρμπαρούση για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επιβλήθηκε στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για τους πυροβολισμούς που είχαν σημειωθεί στην κηδεία του πραξικοπηματία Νικόλαου Ντερτιλή το 2013. Πρόκειται για μία ακόμα καταδίκη σε βάρος πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών, οι οποίοι δικάζονται και στην κύρια δίκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Το δικαστήριο απέρριψε […]

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επιβλήθηκε στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για τους πυροβολισμούς που είχαν σημειωθεί στην κηδεία του πραξικοπηματία Νικόλαου Ντερτιλή το 2013.
Πρόκειται για μία ακόμα καταδίκη σε βάρος πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών, οι οποίοι δικάζονται και στην κύρια δίκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Το δικαστήριο απέρριψε τον  ισχυρισμό της υπεράσπισης περί νομικής πλάνης, ότι δηλαδή οι κατηγορούμενοι «θεώρησαν ότι δεν είχε ποινική προέκταση η πράξη τους».
Στο δικαστήριο κατέθεσαν μάρτυρες αστυνομικοί, οι οποίοι ανέφεραν πως αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο σημείο ταφής, είδαν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, αναγνωρίζοντας τους δύο τότε βουλευτές.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024