Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία για την αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά

Ανησυχία για την αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά

Όπως δήλωσε ο κ. Ζαβός μιλώντας για τα επίπεδα μεταναστευτικών ροών σήμερα στη χώρα μας, «στα επίπεδα 2015 δεν έχουμε φτάσει, όμως αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι κι από την πλευρά της Τουρκίας, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά»

Καλεσμένος στην εκπομπή One Line Weekend, βρέθηκε ο πρόεδρος Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Αλέξανδρος Ζαβός, όπου και μίλησε για την στρατηγική αντιμετώπισης του μεταναστευτικού.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζαβός μιλώντας για τα επίπεδα μεταναστευτικών ροών σήμερα στη χώρα μας, «στα επίπεδα 2015 δεν έχουμε φτάσει, όμως αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι κι από την πλευρά της Τουρκίας, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά».

«Η Ευρώπη κινητοποιείται μόνο σε ό,τι την αφορά άμεσα και η Ελλάδα δεν πρέπει να επαναπαύεται στα ευρωπαϊκά μέτρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού» επεσήμανε ο κ. Ζαβός, σημειώνοντας πως η δυναμική της χώρας μας στην ΕΕ δεν είναι η ίδια σε σχέση με χώρες όπως η Ιταλία ή Γερμανία.

Ο κ. Ζαβός παρουσίασε επίσης τα βήματα που ήδη έχουν γίνει για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών, την αποτελεσματικότητα που είχαν και τυχόν δυσκολίες εφαρμογής τους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τη στρατηγική που μπορεί να ακολουθηθεί από την ελληνική πλευρά στο μέλλον.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024