Λίβερπουλ : Στα… πιτς μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ο Άλισον
Ο Άλισον δεν θα καταφέρει να ενταχθεί σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να επιβεβαιώνει ότι ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει μετά την επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων
Ο Άλισον τραυματίστηκε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με τη Νόριτς βγαίνοντας ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο τραυματισμός στη γάμπα στάθηκε ικανός να του στερήσει την παρουσία στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ για αρκετό χρονικό διάστημα, αν υπολογίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει μετά την επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων.
Το γεγονός επιβεβαίωσε, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να αναφέρει σχετικά: «Η κατάστασή του βελτιώνεται αλλά δεν μπορούμε να τον πιέσουμε. Ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός, αλλά τώρα πάει πολύ καλύτερα. Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο καιρό θα μείνει εκτός ακόμα, αλλά ο στόχος πάντα ήταν να επιστρέψει μετά την επόμενη διακοπή».
Αν η εκτίμηση επιβεβαιωθεί, ο Άλισον θα χάσει τα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος με Νιούκαστλ, Τσέλσι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λέστερ, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με Νάπολι και Ζάλτσμπουργκ, καθώς και τον αγώνα του Λιγκ Καπ απέναντι στην ΜΚ Ντονς.
Το «κενό» του Άλισον, θα συνεχίσει να καλύπτει, ο Αντριάν, με τον Ισπανό να κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις μέχρι στιγμής με την φανέλα των «Reds».
- LIVE: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442