Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, απέστειλε πρόσκληση στην ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει τον αγώνα ενάντια στον Βόλο, συντροφιά με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του συλλόγου του Πειραιά.

Οι Ασπρόμαυροι δεν την αποδέχθηκαν και η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την συγκεκριμένη σχολή του Δικέφαλου και στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε σχετικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών, τονίζοντας παράλληλα ότι ανάλογες πρωτοβουλίες «θα επιχειρήσουμε να πάρουμε σε συνεργασία με όλες τις ομάδες».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω πρωτοβουλία των Ερυθρόλευκων έγινε μετά την απαράδεκτη επίθεση από ομάδα 100 ατόμων, προς τα μέλη της ομάδας Κ-16 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αγώνα που έδιναν στο Πολυδένδρι, όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι οπαδοί έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανάφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

«Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο, η ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ δε θα είναι κοντά μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο, μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας. Η νέα πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη συγκεκριμένη σχολή αφορά στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ανάλογες πρωτοβουλίες θα επιχειρήσουμε να πάρουμε σε συνεργασία με όλες τις ομάδες.

Παράλληλα, προσεχώς θα καταθέσουμε στη Super League προτάσεις οι οποίες σκοπό θα έχουν να αναδείξουν το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας. Κάτι για το οποίο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ομόφωνα στην πρόσφατη και άκρως εποικοδομητική συνεδρίαση των Διευθυντών Επικοινωνίας και των υπεύθυνων των Γραφείων Τύπου των ομάδων της Super League.

Πριν από τη σέντρα του εξόχως σημαντικού αγώνα με το Βόλο, θα ανοίξουμε στα matrix του γηπέδου Καραϊσκάκη ένα μικρό “παράθυρο” στο πρόσφατο παρελθόν, για να θυμηθούμε σε τίτλους “το δρόμο προς τα αστέρια”. Περισσότερα… προσεχώς».

Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο, η ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας