Η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Πολωνία στο πιο δύσκολο της ματς στην τρίτη κατηγορία του Davis Cup, που διεξάγεται στο Τατόι.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, μιλώντας για το πως ένιωσε αγωνιζόμενος μπροστά σε ελληνικό κοινό, ανέφερε ότι είναι περήφανος για τον αδερφό του, ενώ αναφέρθηκε στα ολυμπιακά του πρότυπα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:
«Αισθάνθηκα υπέροχα εκπροσωπώντας τη σημαία και κάνοντας τους συμπατριώτες μου περήφανους για την εμφάνισή μου. Ελπίζω να έχω πολλές παρόμοιες στιγμές στο μέλλον».
Για το αν η παρουσία του με την εθνική μπορεί να του δώσει ώθηση στην επαγγελματική του καριέρα: «Δεν ξέρω, ο κόσμος με υποστήριξε και αισθάνθηκα διαφορετικά σε σχέση με αυτό που συνήθως αισθάνομαι. Ελπίζω να με βοηθήσει σε μερικά πράγματα όταν επιστρέψω στο tour. Είναι διαφορετική η ενέργεια όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου στο Davis Cup, ο κόσμος το αισθάνεται περισσότερο, είναι πιο συναισθηματικός όταν παίζει σε ένα τόσο σημαντικό event. Ελπίζω να φύγω από εδώ με κάτι καλύτερο στους ώμους μου».
Για τον αδερφό του και τη νίκη επί του Λουξεμβούργου μαζί με τον Μάρκο Καλοβελώνη: «Είμαι περήφανος για εκείνον. Είμαι ένα περήφανος αδερφός και είναι πολύ όμορφο να που έχω έναν αδερφό να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με εμένα».
Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τη συνεργασία με τη Μαρία Σάκκαρη στο μικτό διπλό: «Για εμάς είναι τα πάντα η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω πάρα πολύ να παίξω του χρόνου και είναι ένας από τους στόχους μου. Το Τόκιο είναι ένα ξεχωριστό μέρος, μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και το κλίμα θα είναι φοβερό».
Για τα ολυμπιακά του είδωλα: «Θαυμάζω τον Πύρρο Δήμα, είναι ένας θρύλος της άρσης βαρών. Μου αρέσει επίσης ο Μπολτ, το στυλ του, ενώ τενίστες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Ντελ Πότρο και ο Τζόκοβιτς. Θυμάμαι το ματς τους στο Ρίο, ήταν σαν τελικός παρότι ήταν πρώτος γύρος. Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου