Μια παλαιότερη δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή αποτέλεσε αφορμή να αφήσει αιχμές για τον πρόεδρο της ΕΟΚ ο Κώστας Τσαρτσαρής
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την πορεία της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ (τερμάτισε στην 11η θέση) στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής, σχολίασε την κατάσταση πετώντας… σπόντα προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλο, με αφορμή μία παλαιότερη δήλωσή του.
Ο Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια πως με το ρόστερ που έχει η Εθνική δεν χρειάζεται προπονητή.
Από αυτή την ατάκα … πιάστηκε ο παλαίμαχος φόργουορντ ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram τόνισε: «Πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ ο Σκουρτόπουλος (που έχει), έπρεπε να πει: “Δεν καταλαβαίνω γιατί με κράζετε, από την στιγμή που έλεγαν ότι με αυτούς τους παίκτες, δεν χρειαζόμαστε προπονητή”».
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.