Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» από Τέρνερ για τους πρωτοκλασάτους NBAers

«Καρφιά» από Τέρνερ για τους πρωτοκλασάτους NBAers

Την αποτυχία των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 παραδέχθηκε ο Μάιλς Τέρνερ, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις μπηχτές του σε εκείνους που αποφάσισαν να απέχουν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής

Μόνο ως αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η πορεία των Αμερικανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι οποίοι δέχτηκαν δυο σερί ήττες σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2002.

Έπειτα από τη νέα ήττα από τη Σερβία, η team USA έχει στρέψει την προσοχή της στη μάχη της 7ης θέσης και παράλληλα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει το αρνητικό της σερί να διευρύνεται.

Ο Μάιλς Τέρνερ μίλησε για την παρουσία της Αμερικής στο Παγκόσμιο της Κίνας και παραδέχθηκε δημόσια πως η ομάδα του απέτυχε. Παρόλα αυτά, δεν δίστασε να ρίξει τις… μπηχτές του για όσους πήραν την απόφαση να απέχουν από την team USA, τονίζοντας πως η 12αδα του Πόποβιτς ήταν εκείνη που «βγήκε μπροστά».

«Και οι 12 παίκτες αυτής της ομάδας θυσίασαν τόσα πολλά για την χώρα. Τα καλοκαίρια μας, τα κορμιά μας. Αποτύχαμε και κανείς δεν είναι περισσότερο στεναχωρημένος από εμάς.

Εμείς βρεθήκαμε στην ομάδα για να τη βοηθήσουμε, ενώ άλλοι επέλεξαν να απέχουν. Περάσαμε στους Ολυμπιακούς και θα χρειαστούμε δουλειά για να ξαναχτίσουμε το legacy. Eίμαστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Αλλά αυτό θα κάνει το επόμενο μετάλλιο πιο γλυκό» τόνισε χαρακτηριστικά μέσω social media.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024