Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι κριτές του X-Factor «έκοψαν» τον βαφτισιμιό του Μαχαιρίτσα

Οι κριτές του X-Factor «έκοψαν» τον βαφτισιμιό του Μαχαιρίτσα

Στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού μουσικού σόου «X-Factor» έκανε την εμφάνιση του ο βαφτισιμιός του μεγάλου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού «κόπηκε» από την τετράδα των κριτών.

Στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού μουσικού σόου «X-Factor» έκανε την εμφάνιση του, μεταξύ άλλων και ο βαφτισιμιός του μεγάλου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τζόνι Βασαλάκης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού «κόπηκε» από την τετράδα των κριτών.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Γιώργο Θεοφάνους, υποδέχθηκε τους υποψηφίους έναν έναν, οι οποίοι ανέβηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν ένα τραγούδι της επιλογής τους, με στόχο να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» από τους κριτές.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και ο Τζόνι Βασαλάκης, γιος του Δημήτρη Βασαλάκη που έπαιζε ηλεκτρικό μπάσο στο συγκρότημα «Τερμίτες» και βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή την Δευτέρα.

Ο Τζόνι δήλωσε πως ακούει έντεχνη και ροκ μουσική ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του και για την ποπ, αναφέροντας πως πιστεύει ότι του ταιριάζει περισσότερο. Το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει, στην προσπάθειά του να πάρει το πολυπόθητο «ναι», ήταν το «Bailamos» του Enrique Iglesias. Οι κριτές, ωστόσο, δεν βρήκαν κάτι ξεχωριστό στην φωνή ή την ερμηνεία του.

Στην συνέχεια ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε ακαπέλα και το «Μου λες τα μάτια σου» του μεγάλου Λαυρέντη, αλλά οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν και δεν τον «πέρασαν» στην επόμενη φάση, κρίνοντας φρονιμότερο να δουλέψει την φωνή του και να ξαναπροσπαθήσει.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024