Σαν βόμβα έσκασε η δήλωση αποχώρησης του Κωστή Μαραβέγια από το talent show The Voice έσκασε ξαφνικά και κανείς δεν φαίνεται να την περίμενε, αφού όλοι πίστευαν ότι τα είχε βρει με τον ΣΚΑΪ.

Όταν λοιπόν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ξεκίνησε η… σεναριολογία με αποκορύφωμα ότι το κάνει… «για τα φράγκα». Ποια είναι όμως η αλήθεια πίσω από την απόφαση;

Σίγουρα δεν ευθύνονται στελέχη του ΣΚΑΪ. Η αλήθεια είναι ότι πριν ακόμα οριστικοποιηθεί ότι το talent show θα βγει ξανά από το σταθμό του Φαλήρου και ενώ στελέχη της Acun Medya έκαναν επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, υπήρξε έντονη φημολογία πως στην εταιρεία παραγωγής είχαν… ενοχληθεί από τις συνεχείς νίκες του Μαραβέγια και μάλιστα είχαν κάνει επαφές με άλλους καλλιτέχνες.

Οι φήμες αυτές είχαν φτάσει και στα αυτιά του Μαραβέγια και προσπάθησε να επικοινωνήσει με στελέχη της τούρκικης εταιρείας που όμως… είχαν άλλα τρεχάματα! Οι φήμες συνέχιζαν ακόμα και όταν το The Voice επέστρεψε επίσημα στον ΣΚΑΪ ενώ κανείς από την Acun Medya δεν επικοινώνησε μαζί του.

Τελικά, ο Κωστής Μαραβέγιας ενοχλήθηκε και αποφάσισε να τα «σπάσει», παρά μάλιστα τις αντιρρήσεις από το στενό του περιβάλλον. Ακολούθησε η ανάρτηση της αποχώρησής του από το The Voice στα social media. Μιλώντας μάλιστα με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα οικονομικό, δηλαδή για τα «φράγκα», όπως κυκλοφορεί. Ο ίδιος δηλώνει πολύ δυσαρεστημένος με τη στάση της εταιρείας, της Acun Medya, που άφηναν τις φήμες περί αλλαγής στην κριτική επιτροπή να φουντώνουν και κανείς δεν επικοινωνούσε μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας