Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαραβέγιας απαντά στο γιατί έφυγε από το The Voice

Ο Μαραβέγιας απαντά στο γιατί έφυγε από το The Voice

Σαν βόμβα έσκασε η δήλωση αποχώρησης του Κωστή Μαραβέγια από το talent show The Voice έσκασε ξαφνικά και κανείς δεν φαίνεται να την περίμενε, αφού όλοι πίστευαν ότι τα είχε βρει με τον ΣΚΑΪ

Σαν βόμβα έσκασε η δήλωση αποχώρησης του Κωστή Μαραβέγια από το talent show The Voice έσκασε ξαφνικά και κανείς δεν φαίνεται να την περίμενε, αφού όλοι πίστευαν ότι τα είχε βρει με τον ΣΚΑΪ.

Όταν λοιπόν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ξεκίνησε η… σεναριολογία με αποκορύφωμα ότι το κάνει… «για τα φράγκα». Ποια είναι όμως η αλήθεια πίσω από την απόφαση;

Σίγουρα δεν ευθύνονται στελέχη του ΣΚΑΪ. Η αλήθεια είναι ότι πριν ακόμα οριστικοποιηθεί ότι το talent show θα βγει ξανά από το σταθμό του Φαλήρου και ενώ στελέχη της Acun Medya έκαναν επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, υπήρξε έντονη φημολογία πως στην εταιρεία παραγωγής είχαν… ενοχληθεί από τις συνεχείς νίκες του Μαραβέγια και μάλιστα είχαν κάνει επαφές με άλλους καλλιτέχνες.

Οι φήμες αυτές είχαν φτάσει και στα αυτιά του Μαραβέγια και προσπάθησε να επικοινωνήσει με στελέχη της τούρκικης εταιρείας που όμως… είχαν άλλα τρεχάματα! Οι φήμες συνέχιζαν ακόμα και όταν το The Voice επέστρεψε επίσημα στον ΣΚΑΪ ενώ κανείς από την Acun Medya δεν επικοινώνησε μαζί του.

Τελικά, ο Κωστής Μαραβέγιας ενοχλήθηκε και αποφάσισε να τα «σπάσει», παρά μάλιστα τις αντιρρήσεις από το στενό του περιβάλλον. Ακολούθησε η ανάρτηση της αποχώρησής του από το The Voice στα social media. Μιλώντας μάλιστα με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα οικονομικό, δηλαδή για τα «φράγκα», όπως κυκλοφορεί. Ο ίδιος δηλώνει πολύ δυσαρεστημένος με τη στάση της εταιρείας, της Acun Medya, που άφηναν τις φήμες περί αλλαγής στην κριτική επιτροπή να φουντώνουν και κανείς δεν επικοινωνούσε μαζί του.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024