
Καστελόριζο: Χωρίς δάσκαλο ξεκίνησαν τα μαθήματα
Χωρίς διορισμένο δάσκαλο ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Καστελόριζο, ενώ ο αγιασμός έγινε με δάσκαλο αποσπασμένο προσωρινά από την Χάλκη.
Χωρίς διορισμένο δάσκαλο ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Καστελόριζο, ενώ ο αγιασμός έγινε με δάσκαλο αποσπασμένο προσωρινά από την Χάλκη.
Κάτοικοι του νησιού εκφράζουν την διαμαρτυρίας τους, σημειώνοντας πως η πολιτεία τους θυμάται μόνο όταν πετάνε πάνω από το Καστελόριζο τουρκικά μαχητικά, ενώ οι ελλείψεις δεν περιορίζονται μόνο στο δημοτικό.
Κάθε χρόνο τα παιδιά λιγοστεύουν αφού οι οικογένειες φεύγουν από το μικρό νησί των Δωδεκανήσων προς την Ρόδο και την Αθήνα.
Πηγή: onetv.gr
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση


