Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική κατάθεση της μάνας - Πώς το ροτβάιλερ κατασπάραξε το βρέφος

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική κατάθεση της μάνας – Πώς το ροτβάιλερ κατασπάραξε το βρέφος

Η μητέρα του βρέφους, το οποίο δέχθηκε θανάσιμες δαγκωματιές από το ροτβάιλερ της οικογένειας, κατάθεσε ότι το σκυλί ήταν αποκλεισμένο στο μπαλκόνι και μπήκε στο σπίτι, σκίζοντας με τα δόντια του τη σίτα.

«Παγώνουν» το αίμα οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι το ροτβάιλερ της οικογένειας επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι μόλις δύο μηνών, ενώ εκείνο ήταν στην κούνια του, και το κατασπάραξε. Την ίδια ώρα, η 35χρονη μητέρα του ήταν παρούσα στο σπίτι και προσπάθησε μάταια να σώσει το παιδί της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η μητέρα του βρέφους οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ και με δυσκολία κατέθεσε στις αρχές, έχοντας πάντα στο πλευρό της ειδικό ψυχολόγο της αστυνομίας.

Πάντως, στο αστυνομικό Τμήμα της Παιανίας οδηγήθηκαν και ο πατέρας και η γιαγιά του βρέφους, ενώ το απόγευμα η οικογένεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού το ροτβάιλερ και μπήκε μέσα – Τι κατέθεσε η μητέρα

Η μητέρα είχε μόλις επιστρέψει από το σχολείο όπου είχε αφήσει τα υπόλοιπα τρία μεγαλύτερα αγόρια της. Στην κατάθεσή της, υποστήριξε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι. Την ίδια ώρα, το σκυλί ήταν περιορισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο  εσωτερικό.

Όπως αναφέρει η μητέρα, το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σίτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι. Κατά τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού, δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Το μωρό διακομίστηκε από την ίδια του τη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το βρέφος έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο του αλλά και στον λαιμό του.

Διαβάστε επίσης: Διοικητής Παίδων στο in.gr: Το βρέφος είχε πολλαπλές δαγκωματιές από το ροτβάιλερ

Καταλυτική είναι η μαρτυρία μίας φίλης της οικογένειας για τη διευκρίνιση των συνθηκών του δυστυχήματος. Η γυναίκα δήλωσε πως το σκυλί κατάφερε να σκίσει με τα δόντια του τη σίτα, να μπει στο σπίτι και να αρπάξει το μωράκι που βρισκόταν στο καρεκλάκι του, χωρίς η μητέρα να το αντιληφθεί. Στην συνέχεια, έσυρε το βρέφος έξω στο μπαλκόνι και του επιτέθηκε εκεί. Η ίδια δήλωσε πως το ροντβάιλερ εκδήλωνε ζήλεια προς το βρέφος από την στιγμή της γέννησής του και γι’ αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόνι.

Στη Φιλοζωική το ροτβάιλερ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συνεργείο της Φιλοζωικής απομάκρυνε το ροτβάιλερ από το μπαλκόνι του σπιτιού, όπου το σκυλί παρέμενε μετά την τραγωδία. Το ζώο φέρεται να ήταν μονίμως κλεισμένο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της οικογένειας.

Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη Φιλοζωική στο Κορωπί, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε αυτό που προβλέπεται είναι η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια. Σε άλλη περίπτωση, θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.

Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.

Ταλαιπωρήθηκε η μητέρα για να αποκτήσει το κοριτσάκι

Η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της 35χρονης αποκάλυψε πως η κόρη της έχει άλλα τρία αγοράκια, αλλά ήθελε να αποκτήσει και κοριτσάκι.

Η 35χρονη ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φέρει το κοριτσάκι της στον κόσμο. Μάλιστα, η γιαγιά αποκάλυψε ότι η κόρη της χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας μετά τη γέννα.

Είπε ακόμα ότι η ίδια και η κόρη της βρίσκονταν στο σπίτι και έκαναν δουλειές και δεν άκουσαν πώς και πότε μπήκε ο σκύλος μέσα, από το μπαλκόνι που τον είχαν πάντα.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024