Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπαρμπαρήγου απαντάει στην μπηχτή του Λιάγκα

Η Μπαρμπαρήγου απαντάει στην μπηχτή του Λιάγκα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε... με το γάντι στα όσα είπε στην πρεμιέρα της μεσημεριανής εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ.

Τον έσφαξε με το… γάντι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου τον Γιώργο Λιάγκα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….Κατά τη διάρκεια του θέματος που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, για τον υπέρογκο λογαριασμό που πλήρωσε η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι σε εστιατόριο της Πάρου, όπου έκανε τις καλοκαιρινές τις διακοπές, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Το εστιατόριο αυτό το είχε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, από εκεί ξεκίνησε, πήγαινε και έτρωγε η Μενεγάκη με τον Λάτσιο τότε. Εκεί πρωτομαγείρεψε η Αργυρώ στην Ελένη», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=zmVnl42Dhbw

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας τα εξής:

«Αχ βρε Γιώργο Λιάγκα, μας έλειψες είναι η αλήθεια! Καλή αρχή λοιπόν σε σένα και στην ομάδα σου και καλή σεζόν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά και ξέρεις ότι το εννοώ.Όμως την πρώτη βόμβα σε μένα την έριξες βρε;; 
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους λοιπόν, γιατί άρχισαν να καταφθάνουν μηνύματα από παντού και αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που γράφουν ανακρίβειες και άτοπες πληροφορίες !!!Εγώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Εκεί λοιπόν πριν από 23 χρόνια, το 1996, με τον άνδρα μου Μανώλη ανοίξαμε το εστιατόριο @papadakisrestaurant στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας. Για σχεδόν 1 δεκαετία αλλάξαμε το γαστρονομικό σκηνικό της Πάρου και φεύγοντας από το νησί είχα ήδη αλλάξει και εμπνεύσει πολλούς. Το μυστικό μου ήταν αυτό: Τα καλύτερα Τοπικά προϊόντα ,ντόπιοι παραγωγοί μόνο ,επίλεκτα ιδιαίτερα υλικά από τα γύρω νησιά και η γεύση της Πάρου ,παρήλασαν στα τραπέζια μου και με την σειρά τους οι φανατικοί μου πελάτες παρέλαυναν κάθε χρόνο στα περιζήτητα τραπέζια της Αργυρώς. Από το 2005 το @papadakisrestaurant μεταφέρθηκε με επιτυχία στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας. Μέχρι σήμερα εδώ και 23 χρόνια δεν χρειάστηκε να αλλάξω όνομα στο εστιατόριο μου γιατί έγραψε και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του καθημερινά με επιτυχία εδώ και 23 χρόνια.

Ποτέ δεν είχα στην Πάρο άλλο εστιατόριο με άλλο όνομα. Μόνο τα παιδιά μου εδώ και 3 χρόνια τρέχουν με επιτυχία το δικό τους @statheros_restaurant στην Νάουσα και έχουν την στήριξη και την βοήθεια του @papadakisrestaurant

Αυτά λοιπόν για την ιστορία και μόνο. Το όνομα μου το φυλάω σαν θησαυρό και το εστιατόριο μου ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ,είναι η προίκα μου που την κεντώ 23 ολόκληρα χρόνια με μεράκι αγάπη κόπο και πολύ σεβασμό σε όσους μας επισκέπτονται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπαραμπαρήγου, απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Αχ βρε @gliagas 😍μας έλειψες είναι η αλήθεια! Καλή αρχή λοιπόν σε σένα και στην ομάδα σου και καλή σεζόν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά και ξέρεις ότι το εννοώ.Όμως την πρώτη 💣 σε μένα την έριξες βρε 😂⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους λοιπόν ,γιατί άρχισαν να καταφθάνουν μηνύματα από παντού και αναδημοσιεύσεις στο διαδύκτιο που γράφουν ανακρίβειες και άτοπες πληροφορίες !!! Εγώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Εκεί λοιπόν πριν από 23 χρόνια ,το 1996 ,με τον άνδρα μου Μανώλη ανοίξαμε το εστιατόριο @papadakisrestaurant στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας. Για σχεδόν 1 δεκαετία αλλάξαμε το γαστρονομικό σκηνικό της Πάρου και φεύγοντας από το νησί είχα ήδη αλλάξει και εμπνεύσει πολλούς. Το μυστικό μου ήταν αυτό👉Τα καλύτερα τοπικά προϊόντα ,ντόπιοι παραγωγοί μόνο ,επίλεκτα ιδιαίτερα υλικά από τα γύρω νησιά και η γεύση της Πάρου παρήλασαν στα τραπέζια μου και με την σειρά τους οι φανατικοί μου πελάτες παρέλαυναν κάθε χρόνο στα περιζήτητα τραπέζια της Αργυρώς. Από το 2005 το @papadakisrestaurant μεταφέρθηκε με επιτυχία στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας Μέχρι σήμερα εδώ και 23 χρόνια δεν χρειάστηκε να αλλάξω όνομα στο εστιατόριο μου γιατί έγραψε και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του καθημερινά με επιτυχία εδώ και 23 χρόνια. Ποτέ δεν είχα στην Πάρο άλλο εστιατόριο με άλλο όνομα. Μόνο τα παιδιά μου εδώ και 3 χρόνια τρέχουν με επιτυχία το δικό τους @statheros_restaurant στην Νάουσα και έχουν την στήριξη και την βοήθεια του @papadakisrestaurant Αυτά λοιπόν για την ιστορία και μόνο. Το όνομα μου το φυλάω σαν θησαυρό και το εστιατόριο μου ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ,είναι η προίκα μου που την κεντώ 23 ολόκληρα χρόνια με μεράκι αγάπη κόπο και πολύ σεβασμό σε όσους μας επισκέπτονται. 🧿👌

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Λέτε να έχει και συνέχεια;;

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024