
Έξαλλη η Συνατσάκη με τις δηλώσεις του Καλίδη για την ομοφυλοφιλία
Η Μαίρη Συναντσάκη φανερά οργισμένη με τις ανήκουστες δηλώσεις του ηθοποιού έκανε μια σειρά από βίντεο που τον κατηγορεί και λέει πως είπε «την βλακεία της ημέρας»
Άστραψε και βρόντηξε η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία.
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος εξέφρασε την «άποψη» για την ομοφυλοφιλία.
Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;
Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…, είπε ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων.
Η Μαίρη Συναντσάκη φανερά οργισμένη με τις ανήκουστες δηλώσεις του ηθοποιού έκανε μια σειρά από βίντεο που τον κατηγορεί και λέει πως είπε «την βλακεία της ημέρας».
Δείτε την απάντηση της:
- «Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Μάγερ»
- Ιταλία: Γιατροί χάρισαν την όραση σε τυφλή γυναίκα – Έκαναν πρώτη φορά μεταμόσχευση ωχράς κηλίδας
- Συναγερμός για εξαφάνιση ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: Αναζητούνται δύο αδέλφια από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων
- Γεωργιάδης: Καταφεύγει μέχρι και στην… αρχαία φάλαγγα για να χτυπήσει Σαμαρά
- H Ρουμανία κλείνει πυρηνικό αντιδραστήρα για προληπτικούς λόγους καθώς έχει πέσει η στάθμη του Δούναβη
- Γερμανία: Αξιωματούχοι ζητούν αυστηρότερους νόμους για τον εξτρεμισμό μετά την επίθεση στο Pride του Βερολίνου




