Παραδόθηκε ο δράστης που άνοιξε πυρ κατά λεωφορείου στο Κάραβελ
Πρόκειται για συνάδελφο του οδηγού του λεωφορείου
Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε ο δράστης που άνοιξε πυρ κατά λεωφορείου στη λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο ξενοδοχείο Κάραβελ, το απόγευμα της Δευτέρας.
Τι υποστήριξε ο πιστολέρο
Πρόκειται για έναν 45χρονο ο οποίος εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συνάδελφο του οδηγού του λεωφορείου με τον οποίο είχαν διαφορές από παλιά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ενώ περνούσε από τη περιοχή είδε τυχαία τον άνθρωπο με τον οποίο είχαν προστριβές συχνά και τότε χρησιμοποιώντας ένα δίκανο πυροβόλησε κατά του οχήματος.
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
- Δημοσκόπηση: Τα σκάνδαλα «θυμώνουν» τους πολίτες – ΟΠΕΚΕΠΕ και ΓΣΕΕ στο προσκήνιο

