Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Πειραιά: Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι από τον Γιάννη Μώραλη

Δήμος Πειραιά: Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι από τον Γιάννη Μώραλη

Τους αντιδημάρχους του όρισε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Θα έχουν θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020. 

Τους αντιδημάρχους του όρισε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Οι αντιδήμαρχοι θα έχουν θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020.

Οι αντιδήμαρχοι

Η Αλιγιζάκη Ασπασία Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, καθώς και των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών Έργων.

Ο Βλαχάκος Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η Ζαρακέλη Ανδριάνα, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Ο Καρύδης Δημήτριος,  Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.

Ο Καψοκόλης Γρηγόριος,  Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου.

Ο Ρέππας Παναγιώτης, Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Μώραλης: Να εργαστούμε σκληρά για το συμφέρον του Πειραιά

«Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και διάθεση προσφοράς  στην πόλη μας. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρώ την αποδοχή της πρότασής μου  από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Βλαχάκο, να αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου με ένα σημαντικό για την πόλη χαρτοφυλάκιο. Θεωρώ τη συναίνεση και τη συνεργασία κομβικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά, αφού μόνο με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να κάνει η πόλη μας βήματα προόδου», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και υπογράμμισε: «Κοινός στόχος όλων μας είναι να εργαστούμε σκληρά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Πειραιά και των κατοίκων. Θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους αντιδημάρχους μια καλή και δημιουργική θητεία».

Οι δηλώσεις των αντιδημάρχων

«Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ με επιτυχία σε αυτή την αρμοδιότητα που έχει νευραλγική σημασία για τα παιδιά της πόλης μας», σημείωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης Ασπασία Αλιγιζάκη.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Νίκος Βλαχάκος, σε δήλωσή του σημείωσε ότι ευελπιστεί να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του Δημάρχου «στο νευραλγικό αυτό τομέα, που έχει να κάνει όχι μόνο με την τήρηση της τάξης, αλλά και με τη γενικότερη εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας».

«Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι μια γόνιμη συνεργασία τόσο με τους δημοτικούς υπαλλήλους, όσο και με τους συνάδελφους αιρετούς, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή», είπε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου.

«Από την πλευρά μου, θα ήθελα να υποσχεθώ στους συμπολίτες μας ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου, προκειμένου να αντεπεξέλθω στο έργο που μου ανατέθηκε, έχοντας πάντα στο μυαλό, τον κοινό στόχο όλων μας, μια καλύτερη πόλη, τον Πειραιά που ονειρευόμαστε», σημείωσε η αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δημήτρης Καρύδης σε δήλωσή του επεσήμανε ότι «το μεγάλο στοίχημα για όλους μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για την ανάπτυξη του Πειραιά και για να κάνουμε τη ζωή των Πειραιωτών καλύτερη».

Ο αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γρηγόριος Καψοκόλης Γρηγόριος ανέφερε ότι «θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των συνδημοτών μου και του κ. Γιάννη Μώραλη».

«Έχοντας μάθει στη ζωή μου να τιμώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στα νέα μου  καθήκοντα με συνέπεια, έργο και  κοινωνική προσφορά. Η θέση μου θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μου στους δρόμους, στις πλατείες και στις γειτονιές της πόλης μας», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024