Κοιτάζει 16χρονο από τον Άρη η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη από την αγορά των ελεύθερων ωστόσο φέρεται να τσεκάρει και λύσεις για το μέλλον, όπως αυτή του 16χρονου Χριστόφορου Δασκαλάκη του Άρη.
Η ΑΕΚ δεν κοιτάζει μόνο έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν λύσεις άμεσα αλλά στο στόχαστρο της βρίσκονται και παίκτες με φόντο το μέλλον του συλλόγου.
Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Χριστόφορος Δασκαλάκης, ο οποίος ανήκει στον Άρη και σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχολεί την Ένωση.
Η ΑΕΚ θέλει να τον πείσει να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και έχει σκοπό να τον δελεάσει να φορέσει τα χρώματα της,.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει στην Ακαδημία του Άρη και είναι διεθνής στην Εθνική Under 19.
Ο Δασκαλάκης, ο οποίος είναι γεννημένος μόλις το 2003, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Αγίου Γεωργίου Μίκρας, ενώ μετά πέρασε και από τον ΠΑΟΚ, προτού πάει στον μεγάλο αντίπαλο Άρη.
- Η απάντηση του Τζόλη στα σενάρια για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)
- Φουρνιέ: «Το πιο δύσκολο σε ένα Final Four είναι να κερδίσεις» (vid)
- Μπιέλσα: «Τελειώνει η δουλειά μου στην Ουρουγουάη μετά το Μουντιάλ»
- GM Φενέρμπαχτσε: «Φυσικό να υπάρξουν περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού, εξαιρετική στήριξη κι εμείς»
- Τι είπε ο Βαλαντσιούνας για το μέλλον του στο ΝΒΑ
- Αλαλούμ με τα εισιτήρια για το Final Four και κίνδυνος καθυστέρησης έναρξης του αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
- Η Μπάγερν υψώνει «τείχος» στη Σίτι για τον Κομπανί και δεν φοβάται τα σενάρια
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η ακτινογραφία των αγώνων τους στη Regular Season
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442