Κάνοντας πασαρέλα με μπρίο και αυτοπεποίθηση, η Τες Χόλιντεϊ κατάφερε να γίνει το βασικό θέμα συζήτησης στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ηταν μάλιστα η πρώτη εμφάνιση του plus size μοντέλου και συγγραφέα στην πασαρέλα της Εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης και το catwalk της απέσπασε τα περισσότερα χειροκροτήματα.

Η εκρηκτική πασαρέλα

Η Τες λοιπόν έστειλε το δικό της μήνυμα ενάντια στο body shaming, φορώντας ένα λευκό φόρεμα όπου έγραφε τη φράση «sample size».

Το sample size είναι ουσιαστικά ο όρος που  χρησιμοποιείται στην βιομηχανία της μόδας ως αναφορά στις στάνταρ αναλογίες των skinny μοντέλων.

Καθώς έφτανε στο τέρμα της πασαρέλας, η 34χρονη Τες πίεσε με αυτοπεποίθηση το στήθος της, κουνώντας ταυτόχρονα το σώμα της, κίνηση που χειροκρότησε με ενθουσιασμό το κοινό.

Το ενθαρρυντικό της μήνυμα

«Τι μπορώ να πω; Είμαι επιτέλους μέλος της οικογένειας Chromat!! Η χθεσινή βραδιά ήταν η πρώτη μου φορά για κορυφαίο σχεδιαστή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για να ζήσω μαζί του αυτήν την εμπειρία», έγραψε η Τες Χόλιντεϊ στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την επίδειξη.

Η Τες έκανε και δεύτερη ανάρτηση αναφέροντας πως το συγκεκριμένο σόου ήταν «μια από τις πιο αξιομνημόνευτες και συγκινητικές στιγμές της ζωής μου». «Όλοι όσοι βλέπετε σε αυτήν την φωτογραφία σε κάποια φάση με ενθάρρυναν, μου κράτησαν το χέρι, με άφησαν να κλάψω μαζί τους και επίσης μοιραστήκαμε πολύ γέλιο και αληθινή χαρά», έγραψε στο μήνυμά της και συνέχισε: «Έτσι μοιάζει η διαφορετικότητα, αυτό είναι το μέλλον. Από πάντα ήμασταν εδώ, αλλά κανείς δεν μας έδινε σημασία ούτε νοιαζόταν επειδή οι περισσότεροι από εμάς στην φωτογραφία είναι εκτός status quo εκείνου για αυτό που θεωρείται παραδοσιακά «όμορφο». Μας αξίζει να βρούμε χώρο και, πιστέψτε με, θα το κάνουμε».