
Υπόθεση Novartis: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Αντώνης Σαμαράς
Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει αυτήν την ώρα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τους αντεισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τους αντεισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Όπως είναι γνωστό ο Αντ. Σαμαράς από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση έφτασε στη Βουλή είχε καταθέσει μήνυση η οποία στρεφόταν κατά του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και των προστατευομένων μαρτύρων. Η μήνυση αυτή έχει διαβιβαστεί από τον Μάιο του 2018 στη Βουλή που έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διερεύνηση ενδεχόμενων αξιοποίνων πράξεων από πολιτικά πρόσωπα. Για την ίδια υπόθεση αύριο καταθέτει ο Ευ. Βενιζέλος και την Πέμπτη ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής.
- Η κινηματογραφική μεταφορά του Game of Thrones απέκτησε τίτλο
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα 72-67: Ξανά στο Final-4 του BCL η «Ένωση», άφησε εκτός την οικοδέσποινα
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ

