Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με την κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο - Στις έρευνες και η Αντιτρομοκρατική

Θρίλερ με την κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο – Στις έρευνες και η Αντιτρομοκρατική

Μόλις έγινε γνωστό χθες, το απόγευμα ότι λείπει στρατιωτικό υλικό από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) σήμανε συναγερμός

«Πονοκέφαλο» στις αρμόδιες Αρχές της χώρας προκαλεί η κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης θα συμμετάσχει στις έρευνες και η Αντιτρομοκρατική.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι από τη ναυτική βάση έχουν κλαπεί αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο χώρο που φυλάσσονταν τα πυρομαχικά και τα αντιαρματικά όπλα, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Μόλις έγινε γνωστό χθες, το απόγευμα ότι λείπει στρατιωτικό υλικό από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) σήμανε συναγερμός.

Αμέσως διατάχθηκε προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό ενώ του θέματος έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική.

Αν και από το Πολεμικό Ναυτικό επισήμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για το στρατιωτικό υλικό που «έκανε φτερά»  «πηγές» του  ανέφεραν ότι  πρόκειται για κλοπή σημαντικού στρατιωτικού υλικού.

Η αποθήκη ήταν σφραγισμένη

Αστυνομικές «πηγές» πάντως φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι από τη ναυτική βάση στη Λέρο έχουν χαθεί χειροβομβίδες, αντιαρματικές οπλοβομβίδες και άλλος οπλισμός από αποθήκη στρατιωτικού υλικού. Η αποθήκη, όπως αναφέρεται, ήταν σφραγισμένη και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ θα ερευνήσουν τον χώρο ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα από τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής στο νησί

Το πρωί αναχώρησε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.   για τη Λέρο προκειμένου να συμμετάσχουν στην έρευνα για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024