Σοκ στην Αγία Παρασκευή: Δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί παραγωγού σε καυγά στη λαϊκή αγορά
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι σε λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή, όταν άγριος καυγάς μεταξύ πωλητών κατέληξε στον ακρωτηριασμό του αυτιού τους ενός παραγωγού.
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι σε λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή, όταν άγριος καυγάς μεταξύ πωλητών κατέληξε στον ακρωτηριασμό του αυτιού τους ενός παραγωγού.
Το επεισόδιο έγινε στη μία το μεσημέρι στην λαϊκή αγορά επί της οδού Δημοσθένους.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και αφορμή, δύο πωλητές, πατέρας και γιος, καυγάδισαν με άλλον παραγωγό.
Οι τρεις άνδρες ήρθαν στα χέρια και πάνω στον καυγά πατέρας και γιος δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί του άλλου παραγωγού.
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ενώ από τα άλλα δύο άτομα, ο γιος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής ενώ ο πατέρας κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ




