Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μεγαλείο του Ολυμπιακού: Κάλεσε την Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού: Κάλεσε την Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να αναδείξει το αληθινό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, προσκάλεσε την Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς με τον Βόλο!

Οργή και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση της άνανδρης επίθεσης 100 χουλιγκάνων στην Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, με τις περιγραφές των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου να προκαλούν σοκ στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο Ολυμπιακός θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, προχώρησε σε μία πολύ σπουδαία κίνηση, μέσω της οποίας θέλει να τερματίσει τον κύκλο της βίας και να αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, σε μήνυμά του στα social media, οι Πειραιώτες προσκάλεσαν την Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν μαζί με την αντίστοιχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο (14/9) στο Καραϊσκάκη για την Σούπερ Λίγκα 1!

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας, τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος, Ολυμπιακός – Βόλος, στο Καραϊσκάκη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Ολυμπιακός… Να λάβουμε κάθε πρωτοβουλία που θα κλείσει τον κύκλο της βίας και θα αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας. Η εικόνα της συνύπαρξης της επόμενης γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις εξέδρες, είναι η δική μας απάντηση στη βία», ανέφερε στο μήνυμά του ο Νίκος Γαβαλάς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στιςΔευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024