Στη Βουλή τα πρώτα νομοσχέδια μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Μετά την παρουσίαση των προτεραιοτήτων του για την επόμενη χρονιά από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο νομοθετικό έργο.
Μετά την παρουσίαση των προτεραιοτήτων του για την επόμενη χρονιά από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο νομοθετικό έργο.
Την Τετάρτη (11/9) έρχεται στην Βουλή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τις ρυθμίσεις για τα εργασιακά.
Η εξυγίανση της ΔΕΗ παραμένει στις κυβερνητικές προτεραιότητες και ο αρμόδιος υπουργός δεν απέκλεισε την εξεταστική επιτροπή για τις ευθύνες όσων έφτασαν στον γκρεμό την επιχείρηση.
Τον Οκτώβριο έρχεται στην Βουλή και η πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
Θα έρθει πρώτο και ξεχωριστά από τον εκλογικό νόμο. Μέσα στο φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης στο οποίο περιλαμβάνεται και ο τρόπος εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση