
Ελεύθερος ο οδηγός που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά
Βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ που έγινε, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Ελεύθερος αφέθηκε έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Πειραιά ο 25χρονος οδηγός, του οποίου το όχημα έπεσε τα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο οδηγός του οχήματος βρέθηκε θετικός στην ολκοολομέτρηση που διεξήγαγαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και για το λόγο αυτό συνελήφθη αρχικά από τους λιμενικούς, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Νωρίτερα, τόσο ο οδηγός, όσο και ο 27χρονος συνοδηγός είχαν καταφέρει να βγουν από το όχημα που έπεσε στο νερό, με τη βοήθεια των στελεχών του Λιμενικού που έσπευσαν στο σημείο.
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Ο μύθος της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας: Πώς οι εταιρικοί κολοσσοί έγιναν τράπεζες εις βάρος των εργαζομένων
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Ο Βανς προειδοποίησε για… «αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφος των ΗΠΑ»
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι


