
Γεννηματά: Για λίγους η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για τις εξαγγελίες από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, σημειώνοντας ότι «η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους».
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για τις εξαγγελίες από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, σημειώνοντας ότι «η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους».
Όπως τόνισε η κυρία Γεννηματά, αυτό φάνηκε από όσα είπε ο πρωθυπουργός, αλλά και «την αρνητική του στάση για τις κλαδικές συμβάσεις των εργαζομένων και βέβαια φάνηκε γιατί για άλλη μια φορά αρνείται να διαπραγματευτεί για τη μείωση του στόχου για τα πρωτογενή πλεονάσματα».
«Μία μείωση που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» συμπλήρωσε η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης το άφησε «στα χέρια της κας Λαγκάρντ».
«Φαίνεται ότι θεωρεί ότι πρέπει η Ελλάδα να επαιτεί και όχι να διεκδικεί αυτό που είναι σωστό για να διαμορφώσει το μέλλον που της αξίζει» κατέληξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Aκούσαμε τον κ. Μητσοτάκη. Φάνηκε ότι η ανάπτυξη, η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους. Φάνηκε από τα όσα είπε, την αρνητική του στάση για τις κλαδικές συμβάσεις & βέβαια φάνηκε γιατί για άλλη μια φορά αρνείται να διαπραγματευτεί για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. pic.twitter.com/4CFnLmL7Fs
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) September 8, 2019
- Δήμος Πάρου: Ζητάει έργα προστασίας του Δρυού Πάρου από κατολισθήσεις και θαλάσσια διάβρωση
- UEFA Conference League: Κρίσταλ Πάλας και Ράγιο Βαγιεκάνο κοντράρονται στον τελικό για μια θέση στην Ιστορία
- Greece Is One of the World’s Hottest Climate Crisis Hot Spots
- Δύο νέα αντιπλημμυρικά σε «Τρίκκη» και περιοχή οδού Μετεώρων
- Θάντερ – Σπερς 127-114: Νίκησαν οι πρωταθλητές και είναι ένα βήμα από τους τελικούς του NBA (vids)
- Άνδρος: Το νησί που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την αυθεντικότητά του σε αφιέρωμα των βρετανικών Times