Την πεποίθησή του πως δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο παίκτης που θα πρέπει να δώσει προσοχή η Αμερική, εξέφρασε ο Ντόνοβαν Μίτσελ.
Ο γκαρντ των Γιούτα Τζαζ τόνισε πως μπορεί ο «Greek Freak» να είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, όμως η Ελλάδα έχει πολύ ταλέντο και θα πρέπει οι ΗΠΑ να εστιάσουν σε όλους.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην τελευταία ήττα που είχε η χώρα του το 2006 στη Σαϊτάμα, λέγοντας πως έχει αρκετά βίντεο και πως το ίδιο έχει κάνει και ο Γκρέγκ Πόπονβιτς με το επιτελείο του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόνοβαν Μίτσελ:
Για τον αγώνα με την Ελλάδα: «Όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι μεγάλα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Και η Ελλάδα με τον Γιάννη θα είναι έτοιμη. Έχουν όμως κι άλλους παίκτες που μπορούν να φτάσουν κοντά στο καλάθι ή να σουτάρουν.
Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όλους και εστιάζουμε στους πάντες. Προφανώς ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε κανέναν, γιατί η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες»
Για το αν θυμάται την ήττα των ΗΠΑ το 2006: «Φυσικά και θυμάμαι το 2006, έχω δει αρκετά βίντεο από τότε, αλλά αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Ο κόουτς Ποπ και το επιτελείο του το έχουν δει πολλές φορές. Όμως εστιάζουμε στο τώρα, στη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.