Μητσοτάκης στα περίπτερα της ΔΕΘ: Η στρατιωτική επίδειξη και το Paradise City
Την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου.
Την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου.
Από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ξεκίνησε, την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-EXELPO Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.
Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.
Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή.
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO.
Διαβάστε επίσης: Τα περίπτερα της ΔΕΘ επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζέρβα
Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 84η Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο κ. Ζέρβας τον καλωσόρισε και του χάρισε μία γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης.
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
