Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς: Την 1η Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο για την αντιπυρική περίοδο

Χαρδαλιάς: Την 1η Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο για την αντιπυρική περίοδο

«Η Πολιτική Προστασία είναι ξεκάθαρο ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης», τονίζει στη συνέντευξή του ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

«Την 1η Νοεμβρίου θα παρουσιάσουμε το σχέδιο για τη νέα αντιπυρική περίοδο», σημειώνει, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ερωτηθείς για το τι του ζήτησε ο πρωθυπουργός όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του απαντά: «Η Πολιτική Προστασία να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και το φυσικό περιβάλλον της πατρίδας μας».

«Η Πολιτική Προστασία είναι ξεκάθαρο ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης», τονίζει στη συνέντευξή του ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Στην ερώτηση για το ποια είναι τα πρώτα του συμπεράσματα και το ποιες αλλαγές θεωρεί επιβεβλημένες ο κ. Χαρδαλιάς δηλώνει: «Το πρώτο που βρήκα, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια είναι ένα προσωπικό με άριστη επαγγελματική κατάρτιση, υψηλό φρόνημα και έτοιμο να επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον του…Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως πολιτική ηγεσία είναι να συντονίσουμε το προσωπικό αλλά και να τους παρέχουμε όλα τα μέσα που μπορούμε, τηρουμένων πάντα των δυνατοτήτων».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024