Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέταρτο σερί διαμάντι για την μοναδική Κατερίνα Στεφανίδη!

Τέταρτο σερί διαμάντι για την μοναδική Κατερίνα Στεφανίδη!

Στις Βρυξέλλες, στο στάδιο, όπου έχει πανηγυρίσει δύο ακόμη φορές την ανάλογη διάκριση, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το τέταρτο διαμάντι της καριέρας της, στέλνοντας παράλληλα ισχυρό μήνυμα στις αντιπάλους της ενόψει της διοργάνωσης στην Ντόχα

Στις Βρυξέλλες, στο στάδιο, όπου έχει πανηγυρίσει δύο ακόμη φορές την ανάλογη διάκριση, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το τέταρτο διαμάντι της καριέρας της, στέλνοντας παράλληλα ισχυρό μήνυμα στις αντιπάλους της ενόψει της διοργάνωσης στην Ντόχα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επικράτησε του αγώνα με 4,83 μ. ισοφαρίζοντας το φετινό της ρεκόρ γεγονός που δείχνει πως είναι στην σωστή κατεύθυνση.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ κατάφερε στην κατάλληλη στιγμή να βρει το ρυθμό της και παράλληλα να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που θα της δώσει το ψυχολογικό προβάδισμα στη Ντόχα, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Λονδίνου.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,63μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,70 μ., 4,77 μ. και 4,83 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,88 μέτρα. Η Αντζέλικα Σιντόροβα ήταν η μόνη που προσπάθησε να απειλήσει την Ελληνίδα, ωστόσο έμεινε δεύτερη αφού πέρασε με την τρίτη τα 4,83 μέτρα.

Η Άλισα Νιούμαν (Καναδάς) προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και με 4,77 μ. έμεινε στην τρίτη θέση. Στα 4,70 μ. ακολούθησαν οι Ναζότ (ΗΠΑ), Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), Πεινάδο (Βενεβουέλα) και Σουρ (ΗΠΑ).

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024