Η Εθνική μας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Φινλανδία εκτός έδρας και οι ελπίδες πρόκρισής της στην επόμενη φάση του Euro 2020 εξανεμίστηκαν.
Ωστόσο, την Κυριακή έχει αγώνα με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ. Η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή του αγώνα εκείνου και δεν είναι άλλος από τον Αυστριακό, Αλεξάντερ Χάρκαμ.
Βοηθοί του θα είναι θα είναι οι συμπατριώτες του Βίτσνιχ και Σταουτντίνγκερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Λέχνερ.
Ο Αυστριακός έχει ξανασφυρίξει την εθνική μας στο φιλικό με την Αρμενία στις 31-05-2012. Ο Χάρκαμ είχε σφυρίξει και την νίκη της ΑΕΚ επί τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία για τα προκριματικά του Europa (04-08-2016).
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.