
Ραγκούσης: Κυβερνητικό φιάσκο το ανύπαρκτο 112 του κ. Μητσοτάκη
«Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου» σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για κυβερνητικό φιάσκο με το 112 κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.
«Μόλις ξεκίνησε τη θητεία του ο κ. Μητσοτάκης έκρινε απαραίτητο να ανεβάσει την επικοινωνιακή παράσταση «εμένα με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη, γι αυτό η ενδιάμεση λύση για το 112 θα λειτουργήσει το αργότερο σε 1 μήνα».
Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου» σημειώνει ο Γ. Ραγκούσης.
Όπως επισημαίνει, «το μόνο που πλέον υπάρχει είναι δημόσιες αλληλοκατηγορίες υπουργών στην προσπάθειά τους να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το κυβερνητικό φιάσκο με το 112.
Και όχι τίποτε άλλο αλλά ατυχώς για τον κ.Μητσοτάκη η μη λειτουργία του 112 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη θλιβερή τροπολογία όπως έκανε στην περίπτωση της ΕΥΠ».
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων
- Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ζωοκλοπών – Οκτώ συλλήψεις και παράνομες επιδοτήσεις άνω των 341.000 ευρώ



