Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον ομαδικό βιασμό

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον ομαδικό βιασμό

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, η οποία σόκαρε το Πανελλήνιο πριν από περίπου εννέα μήνες.

Καταπέλτης είναι το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον Αλβανό και τον Ροδίτη, που βίασαν και σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το  Star, το βούλευμα-καταπέλτης που παραπέμπει σε δίκη τον Έλληνα και Αλβανό κατηγορούμενο, περιγράφει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες συναντήθηκαν αρχικά μόνοι τους. Σύμφωνα με το βούλευμα, φέρονται να είχαν προαποφασίσει τον ομαδικό βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

Ο 20χρονος Αλβανός στη συνέχεια φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη Ελένη Τοπαλούδη, προκειμένου να συναντηθούν.

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στις 21:00 το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνάντησαν την νεαρή φοιτήτρια.

Τα στοιχεία στη συνέχεια σοκάρουν. Ο Έλληνας και ο Αλβανός κατηγορούμενος κατηγορούνται ότι τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία. Το βούλευμα αναφέρει ότι την απείλησαν με μαχαίρι και με στραγγαλισμό σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα ο Ροδίτης κατηγορούμενος φέρεται μετά το έγκλημα να διέγραψε τον λογαριασμό του από το Facebook.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Τοπαλούδη: Βούλευμα – καταπέλτης για τους δολοφόνους της

Στο βούλευμα σύμφωνα με το Star αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που το κορίτσι βασανιζόταν, αν ένας από τους δυο ήθελε να αντιδράσει θα μπορούσε είτε να φύγει  είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια.

«Δεν δικαιολογείται η υποταγή του ενός στη βούληση του άλλου δεδομένου ότι και οι δύο ήταν γυμνασμένοι» αναφέρει το βούλευμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι από την αρχή τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Μένει τώρα να δούμε πότε και πού θα γίνει η δίκη αλλά και ποια μηνύματα δέχτηκε η κοπέλα στο Facebook λίγο πριν το έγκλημα.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024