
Τραγωδία στη Σάμο: Περισυνελέγησαν 13 μετανάστες, μεταξύ αυτών μια νεκρή
Σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο και αποβιβάστηκαν στην εν λόγω περιοχή, η άτυχη γυναίκα πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
Δεκατρείς μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους και μία 65χρονη νεκρή, εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν από την παραλία στο Κοκκάρι της Σάμου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο και αποβιβάστηκαν στην εν λόγω περιοχή, η άτυχη γυναίκα πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο, ο θάνατος της 65χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκαν οι μετανάστες βρίσκονται έρευνες του λιμενικού σώματος από δύο πλωτά, για τον εντοπισμό ενός διακινητή, που σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών πήδηξε από τη λέμβο στη θάλασσα προκειμένου να μπορέσει να διαφύγει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο
- Καταδίκη Ζελένσκι στη νέα εξαίρεση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο
- Maestro: Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε «τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν»;
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
