
Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια μιας ακόμη ειδικής δράσης που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια μιας ακόμη ειδικής δράσης που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στις περιοχές γύρω από τη Νομική Σχολή, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη Βαρβάκειο Αγορά, την Πλατεία Θεάτρου, καθώς και στις οδούς Χαλκοκονδύλη και Ιάσωνος, ελέγχθηκαν συνολικά 140 άτομα και προσήχθησαν 93.
Από τις προσαγωγές οι 7 μετατράπηκαν σε συλλήψεις στη συνέχεια, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Σημειώνεται, ότι κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (sisa), καθώς και 185 φαρμακευτικά δισκία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αθήνας
- Λίβανος: Νέα εντολή εκκένωσης από τις IDF – Ξεπέρασαν τις 3.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Ριζική μεταμόρφωση του αστικού ιστού της Αμαλιάδας πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ
- ΔΕΗ FIBER: Το ίντερνετ από τη ΔΕΗ τώρα και με Σταθερό Τηλέφωνο
- «Βάλτε τον στο Λούβρο» – Ο Τζόλης έχει «τρελάνει» τους Βέλγους
- Νέα Αριστερά: Η 19η Μαΐου είναι μέρα μνήμης, τιμής και ιστορικής ευθύνης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

