Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός δεν σταμάτησε να δέχεται σήμερα εκπλήξεις για τα γενέθλιά του.

Οι εκπλήξεις άρχισαν από το βράδυ της Πέμπτης: κατά την περιοδεία της παράστασης «Βερβερίτσα» οι φίλοι και συνάδελφοί του τού ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη με τούρτα επί σκηνής, γεγονός που εξέπληξε τον Νίκο Μουτσινά, αφού δεν σταμάτησε να γελάει και να κοιτά απορημένος. Κοινό και ηθοποιοί τραγούδησαν όλοι μαζί το «Να ζήσεις Νίκο».

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς υπήρξαν και άλλοι φίλοι του που θέλησαν να του κάνουν πάρτι έκπληξη, με μία ακόμα τούρτα-υπερπαραγωγή. Τα κεράκια πάνω της «μαρτυρούσαν» την ηλικία του παρουσιαστή, ο οποίος έκλεισε… τα 22.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Συνολικά, ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές τούρτες.

Συγκινημένος, δημοσίευσε τρεις από αυτές στο Instagram, ενώ συνόδευσε τις φωτογραφίες του με ένα ιδιαίτερο αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη! Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες! Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος!» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.