
Ενσωματώθηκε ο Βεζένκοφ στην αποστολή του Ολυμπιακού
Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ Σάσα Βεζένκοφ ενσωματώθηκε στους Ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει το πρόγραμμα της αποκατάστασης του υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της ομάδας του Πειραιά
Με ένα νέο πρόσωπο θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός.
Ο Σάσα Βεζένκοφ ενσωματώθηκε σήμερα (05/09) στην αποστολή των Ερυθρόλευκων , που από χθες (04/09) βρίσκονται στην Ιταλία. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», βρισκόταν από τις 26/08 στην Μπολόνια και ακολούθησε -με τον γιατρό που τον χειρούργησε- ειδικό ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης.
Την Πέμπτη λοιπόν «έβγαλε» ένα μέρος της προπόνησης και σιγά σιγά θα μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με τη υπόλοιπη ομάδα. Δεν θέλουν να τον πιεσουν στον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Με την ένταξη του στις προπονήσεις, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει πλέον στην διάθεση του 13 αθλητές. Αυτοί είναι οι: Σπανούλης, Τσέρι, Πολ, Πάντερ, Μπόλντγουϊν, Ρούμπιτ, Χαπ, Τσάμπαν, Βεζένκοφ, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφσκι, Χρηστίδης.
Τέλος, αύριο (06/09, 19.30) θα γίνει ο πρώτος αγώνας για το «Lucca Tournament» με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποιο νέο αναφορικά με την μετάδοση του.
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη



