
Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη – Καταγγελίες για εμπρησμό
Αυτό λένε εμμέσως τόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης όσο και δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής
Η ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, λίγα λεπτά δηλαδή μετά τις δύο τα ξημερώματα φέρνει στο μυαλό όλων το σενάριο του εμπρησμού.
Αυτό λένε εμμέσως τόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης όσο και δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής .
«Νομίζουμε ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα έχει δουλειά. Υπάρχουν καταγγελίες για περίεργες κινήσεις ύποπτου ατόμου» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαραθώνα υπογράμμισε ότι «έχουμε βάσιμες υποψίες για εμπρησμό γιατί ήταν δύο τα μέτωπα που ξεκίνησαν σε απόσταση 500 μέτρων. Το μέτωπο αυτή την ώρα (σ.σ. 6:15 το πρωί) εκτείνεται σε μήκος 1,5 χλμ» .
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα
- Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή έτοιμη σαλάτα – Μην την καταναλώσετε
- Ο Νίκος Χατζής Τεχνικός Διευθυντής στον ΚΑΟ Μελισσίων
- Τουρκία: Βαθαίνει η κρίση στο CHP – Αντιπαράθεση για συνέδριο, φήμες για νέο κόμμα
- Ο Τζακ Γουάιτ στο επίκεντρο αντιδράσεων για την πρώτη του έκθεση τέχνης στο Λονδίνο
- OECD: Greek Inflation to Hit 4.2%, Growth Cut to 1.9%



