
Φωτιές σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο στην Αττική
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο απασχολούν την πυροσβεστική στην Αττική χωρίς ωστόσο να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο κέντρο επιχειρήσεων.
Τα δύο νέα μέτωπα εκδηλώθηκαν λίγο μετά την φωτιά στην Μάνδρα κοντά στα διόδια Ελευσίνας που κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και λίγο πριν τις 17.30 τέθηκε υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Μαρκόπουλο εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστη κοντά σε μια μάνδρα αυτοκινήτων. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Στον Ασπρόπυργο η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα και απορρίμματα περίπου στις 17.30 στην περιοχή Νέα Ζωή. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
- Σε επιφυλακή για τον Έμπολα ο ΠΟΥ – Ξέσπασμα σε Κονγκό και Ουγκάντα με θανάτους και αύξηση κρουσμάτων
- Νέο χτύπημα Τραμπ – Ακύρωσε την ανάπτυξη 4.000 Αμερικανών στρατιωτικών στην Πολωνία
- Αταμάν: «Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα της τριετίας στην Ευρώπη»
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε ειδικές κρύπτες
- Τα 3 βασικά συμπεράσματα από την ιστορική συνάντηση Tραμπ-Σι
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα παρά την εκεχειρία – Νετανιάχου: Ελέγχουμε 60% του θύλακα

