
Πανέτοιμος ο Κάιπερς, λόγω Ολυμπιακού
Ο Ούγκο Κάιπερς παρουσίασε τον εαυτό του σε συνέντευξη ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Γαλλία και την Αζαξιό κιαι δήλωσε πανέτοιμος, λόγω της προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό
Ο Ούγκο Κάιπερς, σε συνέντευξή του, τόνισε πως είναι πανέτοιμος για την νέα «περιπέτεια» στην καριέρα του με την Αζαξιό, ενώ τόνισε πως έχει κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.
Υπενθυμίζεται πως ο Βέλγος επιθετικός δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό από τους ερυθρόλευκους για τη νέα σεζόν.
Δηλώσεις Κάιπερς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αζαξιό. Θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική στην Ελλάδα όπου αναδείχθηκα δεύτερος σκόρερ με τον Εργοτέλη.
Αφότου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου υπέγραψα στον Ολυμπιακό, όπου ολοκλήρωσα την φετινή προετοιμασία. Γνωρίζω την ιστορία της Αζαξιό επειδή είμαι οπαδός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και και είμαι ευτυχής που ήρθα στον σύλλογο».
- Καιρός: Νέας άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πού θα δείξει 26αρια
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής




