
Ολυμπιακός : Τεστ με Αρμάνι, στη δεύτερη ομάδα οι μικροί
Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο Λούκα, όπου αύριο θα δώσουν το πρώτο ματς τους απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Στην αποστολή και οι Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφσκι
Και το ταξίδι της προετοιμασίας συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό. Από την Τετάρτη οι Ερυθρόλευκοι είναι στο Λούκα της Ιταλίας όπου θα δώσουν το παρών σε τουρνουά υψηλού επιπέδου.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ λοιπόν αποφάσισε να μείνει ο Τσάπμαν στις προπονήσεις ελέω της απουσίας του Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός.. πρώτης ομάδας έμειναν οι μικροί.
Ο λόγος για τους Νικολαϊδη, Αρσενόπουλο, Τσάμη και Κολοβέρο οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στην Α2.
Στην Λούκα της Ιταλίας παρέμειναν οι Ποκουσεφσκι, Χρηστίδης και Χαραλαμπόπουλος, με τον δεύτερο να ενσωματώνεται στον Ιωνικο στα μέσα του μήνα. Στην προετοιμασία είναι πλέον και ο Αντώνης Κόνιαρης.
Αύριο (05/09, 19.30) οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο «Lucca Tournament» και αντίπαλος τους θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.



- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι
- «Η Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μοντέρο, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αθήνας
- Λίβανος: Νέα εντολή εκκένωσης από τις IDF – Ξεπέρασαν τις 3.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Ριζική μεταμόρφωση του αστικού ιστού της Αμαλιάδας πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ


