Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Τον δολοφονημένο Μπάκο «δείχνουν» οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Τον δολοφονημένο Μπάκο «δείχνουν» οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί

Στον ρόλο του δολοφονημένου στις φυλακές Κορυδαλλού Α.Μπάκο αναφέρθηκαν απολογούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας οι φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση

Στον ρόλο του δολοφονημένου στις φυλακές Κορυδαλλού  Α.Μπάκο αναφέρθηκαν απολογούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου  ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας οι φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση, Κλοντιάν Λεκοτσάι και Ντούλτσε Όλντι.

Ο φερόμενος ηθικός αυτουργός του γνωστού ποινικολόγου Κλοντιάν Λεκοτσάι υποστήριξε στην απολογία ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του. «Να πω ότι είμαι καθαρός ουρανός, δεν είμαι. Αλλά για αυτά που έχω κάνει έχω καταδικαστεί. Δεν έχω σχέση με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Ο Μπάκο ενέπλεξε το όνομά μου πίσω από την πλάτη μου. Αυτός έδωσε την εντολή. Ήθελαν να πάρουν λεφτά από τον Φλώρο μέσω του Ζαφειρόπουλου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στην απολογία του και ο συγκατηγορούμενος του Ντούλτσε Όλντι, τονίζοντας «για μένα καλό είναι να βγει η αλήθεια. Να μάθει και η οικογένεια γιατί και πώς έγινε. Εγώ είμαι ήδη καταδικασμένος  Μου κατέστρεψε τη ζωή ο Μπάκο. Για τους συγγενείς του, αυτοί να βρουν την αλήθεια, την οποία θα τη βρείτε εσείς. Είμαι ο τελευταίος που έμαθα τι εγινε», είπε.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος  ως φυσικός αυτουργός, της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην απολογία του ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον γνωστό ποινικολόγο. «Να τον τραυματίσω ήθελα και να τον φοβίσω για να φύγει το μήνυμα» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Οκτωβρίου 2019 με την αγόρευση του εισαγγελέως της έδρας .

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024