
Δεν αρκούσε ο «καυτός» Πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά 20, αλλά δεν αρκούσε η δική του εμφάνιση για να κερδίσει η Ελλάδα τη Βραζιλία
Για επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Βραζιλία η Ελλάδα (που ηττήθηκε εν τέλει 79-78) σκόραρε μόνο με τον Γιώργο Πρίντεζη.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε σε εκείνο το διάστημα 14 πόντους σε 10:52 συμμετοχής παρουσιάζοντας και καταπληκτικά ποσοστά ευστοχίας: 3/3 τρίποντα, 1/2 δίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Μάλιστα, όταν το σκορ ήταν 28-22 υπέρ μας, είχε σκοράρει ακριβώς τους μισούς πόντους της Εθνικής μας!
Στην επανάληψη έπεσαν τα ποσοστά του (2/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4/5 βολές), αλλά πέτυχε ένα τρίποντο που ισοφάρισε προσωρινά το ματς για την Εθνική, όταν βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.
Σημειωτέον ο Πρίντεζης στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου κόντρα στο Μαυροβούνιο ήταν πάλι πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.
- Κλοπ για εθνική Γερμανίας: «Τεράστια τιμή, όταν δεν θα με θέλετε θα φύγω χωρίς αποζημίωση» (pics)
- Σε δίκη ο «Φραπές» για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Θέλετε καλύτερο μισθό; Αυτές είναι οι πόλεις στις οποίες πρέπει να μεταναστεύσετε για καλύτερες αμοιβές
- Η αγκαλιά του Αρτέτα στον Τζόλη και το καλοσώρισμα από το σκυλάκι της Άρσεναλ (vid)
- Ισπανία: Εκτός ελέγχου πυρκαγιές γύρω από την Μαδρίτη
- Προσποιήθηκε τον λογιστή και άρπαξε κοσμήματα από ηλικιωμένη



