
Σαλούστρος: Η μητέρα μου, μου έδινε παραπάνω φαγητό για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο
Μία συγκινητική ιστορία για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ο Χρήστος Σαλούστρος.
Μία συγκινητική ιστορία για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ο Χρήστος Σαλούστρος.
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και ο Χρήστος Σαλούστρος έχουν περάσει πολλά μαζί τόσο εντός γηπέδου με τον Φιλαθλητικό, όσο και εκτός.
Για αυτά τα χρόνια λοιπόν μίλησε και ο φόργουορντ του Περιστερίου, στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας μια απίστευτη ιστορία, για τα πολύ δύσκολα χρόνια που πέρασαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.
Τι δήλωσε ο Χρήστος Σαλούστρος
«Η μητέρα μου, μού έδινε παραπάνω φαγητό, μία μπανάνα, ένα γιαούρτι, για να τα δίνω στα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μετά την προπόνηση. Το ίδιο έκανε και η μητέρα του Γκίκα», σχολίασε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια του ευχήθηκε: «Μόνο να έχει υγεία κι όλα τα άλλα θα γίνουν.
Η Εθνική είναι ομάδα, ένα σύνολο, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά σίγουρα έχει τα φώτα πάνω του. Η προβολή δεν τον νοιάζει. Θέλει τα υπόλοιπα παιδιά να νιώθουν καλά γύρω του. Επειδή τον ξέρω καλά, πραγματικά έχει ένα στόχο, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν σκέφτεται ούτε συνεντεύξεις, ούτε social media, τίποτα».
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Ο Ματ Ντέιμον σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Τομ Χόλαντ – «Με δουλεύεις, έτσι;»
- Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη – Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατροδικαστή
- Καναδάς: Ο στρατός ετοιμάζεται να εκκενώσει κοινότητα καθώς ο καπνός από τις πυρκαγιές πνίγει τις ΗΠΑ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει (vid)
- Τροχαίο στην Κορίνθου – Τριπόλεως: Φορτηγό έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ – 3 τραυματίες


