Εδώ και καιρό ήταν ξένο σώμα στην Ίντερ. Οι πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στους Νερατζούρι μειώνονταν συνεχώς. Εν τέλει βρέθηκε η μέση λύση.
Ο Μάουρο Ικάρντι, περί ου ο λόγος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός μαζί με την σύζυγο και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, βρίσκεται από το πρωί στο Παρίσι και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν από τη χώρα του φωτός, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται να επισημοποιήσει το deal του με τους Παριζιάνους.
Η συμφωνία με την Ίντερ αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς 70 εκατομμύρια ευρώ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών