Εθνική : Ο Φαν’τ Σιπ κάλεσε Γιαννούλη αντί Σταφυλίδη
Ο Δημήτρης Γιαννούλης επιβραβεύτηκε για τις καλές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, με τον Τζον Φαν'τ Σιπ να τον καλεί στην Εθνική ομάδα αντί του λαβωμένου Κώστα Σταφυλίδη
Ο Δημήτρης Γιαννούλης κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή Τζον Φαν’τ Σιπ για τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με Φινλανδία (5/9 εκτός) και Λιχτενστάιν (8/9 εντός), προκειμένου να αντικαταστήσει τον λαβωμένο Κώστα Σταφυλίδη.
Ο 23χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ εξαργύρωσε τις τελευταίες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, όντας ο τέταρτος παίκτης του «δικεφάλου» που κλήθηκε στην Εθνική, μετά τους Λημνιό, Πασχαλάκη και Πέλκα. Ο Γιαννούλης έχει ήδη αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας και ένα εντυπωσιακό γκολ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.
Ο μπακ του «δικεφάλου» δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει τα «γαλανόλευκα», αφού στο παρελθόν είχε κληθεί από τους Μίχαελ Σκίμπε και Άγγελο Αναστασιάδη με Σαουδική Αραβία και Εσθονία αντίστοιχα. Ο 23χρονος πρόκειται να αντικαταστήσει στην αποστολή τον Σταφυλίδη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τελευταίο παιχνίδι της Χόφενχαϊμ και έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Η Εσπανιόλ έβαλε δύσκολα στη Μπαρτσελόνα, η οποία όμως χάρη σε τέρματα του Όλομο (86') και του Λεβαντόφσκι (90\) επικράτησε με 2-0 - εκτός έδρας- κι έτσι ξέφυγε με επτά βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ.
Ο 32χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Φεντερικό Μπάρμπα αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τον Άρη ο Ρέγες. Έχουν ήδη γίνει επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του.
Άνετη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Βούλα επί της τοπικής Θέτιδας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, στο πρώτο παιχνίδι για το 2026.