Νορβηγία: Συντριβή ελικοπτέρου- Και οι έξι επιβαίνοντες νεκροί
Οι αρχές της Νορβηγίας έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της συντριβής
Και οι έξι επιβαίνοντες σε ένα ελικόπτερο που συνετρίβη το Σάββατο στη βόρεια Νορβηγία είναι νεκροί, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αστυνομικές αρχές.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε Νορβηγοί επιβάτες, όλοι τους νεαρής ηλικίας, γύρω στα 20-25. Ο πιλότος ήταν Σουηδός. Στο σημείο της συντριβής, στα νοτιοδυτικά της Άλτα, βρέθηκε ένας επιζών ο οποίος όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, το ελικόπτερο Airbus AS350 ανήκε στη νορβηγική εταιρεία Helitrans, η οποία στον ιστότοπό της ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να κάνει κανένα σχόλιο για τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Οι αρχές της Νορβηγίας έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της συντριβής. Ένα στέλεχος της Επιτροπής Ερευνών Δυστυχημάτων (AIBN) είπε στην εφημερίδα VG ότι αύριο Δευτέρα αναμένεται να φτάσουν στη Νορβηγία ειδικοί από τη Γαλλία για να συμμετάσχουν στις έρευνες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ για φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απουσιάζει το θεμέλιο ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης κινδύνων
- H Τουρκία απαγόρευσε ΛΟΑΤΚΙ+ κρουαζιέρα με περφόρμερ την Πάτι ΛουΠον
- «Αστήρικτη η επίθεση στον Τσίπρα», λέει ο Σαουλίδης της ΕΛΑΣ – «Είμαστε η κυβερνώσα αριστερά, ‘τουρλουμπούκι’ είναι η πολιτική ΝΔ»
- Χαλκίδα: Μεγάλη φωτιά – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα – Ήχησε το 112
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»
- «Νέος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο Κλοπ – Αποδέχθηκε την πρόταση» (pic)




